Βάπτιση στο Νεο Φάληρο!

Όταν βαπτίζεται ο κολλητός φίλος του γιού σου έχεις διπλή ευθύνη! Όταν οι γονείς του Δημητράκη μου ζήτησαν να αναλάβω τη βάπτιση απο τη μια χάρηκα, απο την άλλη η ευθύνη ήταν μεγάλη.

Σε όλες τις βαπτίσεις καταφθάνω πρώτη. Αυτή τη φορά το παράκανα και ημουν εκεί 2μιση ώρες νωρίτερα! Δεν ήθελα να μου ξεφύγει τίποτα. Ξεκίνησα απο το στολισμό και στη συνέχεια κάποιες εξωτερικές και εσωτερικές λήψεις της εκκλησίας. Όταν έφτασε η νονά και η οικογένεια του Δημήτρη, δε μπορώ να πω οτι είχα πολύ χρόνο στη διάθεση μου για τα βαπτιστικά ( η βάπτιση ήταν στις 11 και έφτασαν 10:45 ). Παρόλα αυτά θεωρώ οτι το αποτέλεσμα ήταν αξιοπρεπέστατο για τον ελάχιστο χρόνο που είχα.

Τα πορτρέτα τους, ήταν τόσο elegant που ακόμα και σήμερα παραμένουν τα αγαπημένα μου. Τα χρώματα της εκκλησίας ταίριαξαν πολύ αρμονικά με τα ρούχα. Ακόμα και ο καιρός εκείνη τη μέρα ήταν σύμμαχος μου, ωστε να μην έχω σκληρές σκιές στα πρόσωπα.

Ο Δημητράκης ξεκίνησε πολύ χαρούμενος και ορεξάτος. Σίγουρα είναι πολύ ωραίο να είσαι το επίκεντρο της προσοχής όλων. Ομολογώ πως συνεργάστηκε με υπομονή και ήταν απο τα παιδάκια που κοιτούσαν το φακό γεμάτα περιέργεια.

Στην είσοδο της εκκλησίας, είχε ένα πολύ όμορφο φυσικό φως, που συνήθως έχουν όλες οι μεγάλες εκκλησίες. Η νονά αναλαμβάνει δράση σε αυτό το σημείο, λέγοντας το Πιστεύω που για κάποιους είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις αγκαλιά μένα μικρό ανθρωπάκι.

Και κάπου εδώ ξεκινάνε τα δύσκολα. Δηλαδή το άλλαγμα! Δε θέλω να βάζω πολλές φωτογραφίες απο το άλλαγμα και τη κολυμπήθρα για ευνόητους λόγους. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε! Πάρτε όμως μια γεύση...

Σε αυτό το σημείο θέλω να σας επισυνάψω τη φωτογραφία της βάπτισης, που ξεχώρισα εγώ προσωπικά σα φωτογράφος και νομίζω πως είναι ο λόγος που ο Δημητράκης θα το σκεφτεί πολύ καλά για να ξαναπάει σε εκκλησία. Πείτε μου τη γνώμη σας στα σχόλια!