Ρομαντική Φωτογράφιση Νεογέννητου

Μόλις λίγες μέρες αφού γεννήθηκε στο νερό η όμορφη γοργόνα, οι γονείς της κανόνισαν τη φωτογράφιση της με γρήγορους ρυθμούς. Η φωτογράφιση αφού δεν είχε κανονιστεί απο την εγκυμοσύνη, δεν είχαμε πολλές επιλογές απο χρώματα και ρούχα αλλα το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Η μαμά αμέσως διάλεξε ρουχαλάκι και εγώ έτρεξα να αγοράσω τα υφάσματα που θα το πλαισίωναν.

φωτογράφιση νεογέννητου

Η Αθηνά και ο Μάρκος ήταν απο τους ανθρώπους που με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα απο τη πρώτη στιγμή, παρά τη κούραση και την αυπνία των πρώτων ημερών. Ξέρετε δεν είναι εύκολο να υποδέχεσαι στο σπίτι σου έναν άγνωστο για 3-5 ώρες. Το μωράκι τους, πανέμορφο, γλυκό και ήρεμο! 

Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι απαραίτητο το κλιματιστικό και το χειμώνα έστω μια μικρή σόμπα. Κάποια μωράκια για τις ανάγκες της φωτογράφισης τα φασκιώνω ή μπορεί κάποια μαμά να θέλει κάποιες φωτογραφίες μόνο με τη πάνα.

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση ξεκίνησε στις 11 το πρωί και έληξε στις 3 το μεσημέρι. Τα μωράκια χρειάζονται χρόνο για να θηλάσουν,να κοιμηθούν και να αλλάξουν πάνα. 

Το σίγουρο είναι οτι αξίζει! Το μωράκι σας θα μεγαλώσει τόσο γρήγορα που θα κοιτάτε αυτές τις εικόνες και θα νοσταλγείτε αυτές τις στιγμές.

Final-6-1.jpg

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για τη φωτογράφιση νεογέννητου επικοινώνησε μαζί μου εδώ