Καλλιτεχνική φωτογράφιση νεογέννητου στην Αθήνα

  Αποφάσισα να σας γράψω για τη καλλιτεχνική φωτογράφιση νεογέννητου τόσο για να σας ενημερώσω αλλα και επειδή είναι τέλεια ιδέα.

  Το εμπνεύστηκα απο φωτογραφίες ξένων φωτογράφων και μου άρεσε αφού μόλις είχα γεννήσει το γιό μου. Φανταζόμουν τη φωτογραφία του τυπωμένη σε καμβά ή σε μια μεγάλη κορνίζα κρεμασμένη στο δωμάτιο του.

  Τι διαφορά έχει η φωτογράφηση νεογέννητου απο τη καλλιτεχνική φωτογράφιση?

ηλιοτροπο

  Η φωτογράφιση νεογέννητου, γίνεται στο σπίτι με τον απαραίτητο εξοπλισμό και φωτογραφίζω τα μωράκια τις πρώτες 10 μέρες. Το βασικό μου μοντέλο είναι το νεογέννητο ώστε να αποτυπώσω χεράκια, ποδαράκια, παιδικό δωμάτιο και οτι άλλο χρειαστεί.

  Αντίθετα στη καλλιτεχνική φωτογράφιση χρειάζεται μια προετοιμασία απο μένα και μια συνεννόηση με εσάς τους γονείς. Ο σκοπός είναι στη φωτογραφία να περιέχεται βάρος, ύψος, ημερομηνία γέννησης και οτι άλλο θέλετε. Τα αντικείμενα είναι καλό να ταιριάζουν τόσο στα χρώματα όσο και στο στύλ. Αυτό όμως το αναλαμβάνει ο φωτογράφος.

  Αυτή είναι μια φωτογράφιση που δε χρειάζεται να γίνει τις πρώτες 10 μέρες. Μπορείτε να έρθετε σε μας ακόμα και όταν το μικρό σας είναι 1 έτους. 

επαγγελματικη φωτογραφιση μωρων .jpg
φωτογραφιση νεογεννητου .jpg

  Αφού λοιπόν έχουμε όλα τα αντικείμενα που χρειάζονται, σένα φωτεινό μέρος του σπιτιού τα στήνουμε και περιμένουμε το μικρό σας να μας δώσει τη κατάλληλη πόζα.  Είναι μια αξέχαστη εμπειρία!!!!