Βάπτιση Διδύμων

Μια βάπτιση με βροχή, που όμως δε χάλασε τη διάθεση κανενός! Ο καιρός δε μας έκανε το χατήρι, και έτσι αυτά τα κοριτσάκια βαπτίστηκαν μια βροχερή μέρα του καλοκαιριού. Παρόλο που είχαμε άστατο καιρό, καταφέραμε να περάσει στις φωτογραφίες μας απαρατήρητο.

Σε αυτό το σημείο, θέλω να τονίσω πόσο σημαντικό είναι σε ένα γάμο ή μια βάπτιση, να έχουμε τους κατάλληλους συνεργάτες δίπλα μας. Συγκεκριμένα, είχα τη χαρά να συνεργαστώ με μια καταπληκτική επαγγελματία, τη Δήμητρα απο το Dreams&Roses. Πραγματικά η Δήμητρα, δε τρόμαξε απο δυο σταγόνες νερό και κατάφερε να τα συντονίσει όλα σωστά . Δε ξέρω αν θα σας έδειχνα αυτή τη βάπτιση αν δεν είχα τη βοήθεια της και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν συνεργάζομαι μαζί της, γιατί ξέρω απο την αρχή πόσο όμορφες θα βγούν οι φωτογραφίες μου.

IMG_8660.jpg
IMG_8699.jpg
IMG_8698.jpg
IMG_8640.jpg

Δαντέλες, λουλούδια και ρόζ αποχρώσεις, είναι σίγουρο οτι θα αναδείξουν τη βάπτιση του παιδιού σας, αλλα και το άλμπουμ που θα πάρετε αργότερα στα χέρια σας!

IMG_8713.jpg
IMG_8716.jpg

Για να μη πείτε οτι γκρινιάζω, υπέρ μου ήταν η ώρα που έφτασα στο χώρο της εκκλησίας. Πάντα 2 ώρες πριν, ξεκινάω με τα βαπτιστικά πακέτα και το στολισμό για να μη με πιάσει η νύχτα. Ομολογώ οτι μετά το candy bar, είναι η αγαπημένη μου στιγμή.

IMG_8877.jpg
IMG_8875.jpg
IMG_9046.jpg

Υπέρ μου ήταν και ο φωτισμός τη εκκλησίας. Το φως που έμπαινε απο τη πόρτα, εκείνο το φυσικό φως που ποτέ δε με απογοητεύει και πάντα το ψάχνω.

Επίσης η χαρούμενη ατμόσφαιρα που επικρατούσε, χωρίς άγχος και χωρίς στεναχώρια που ‘‘έριξε καρέκλες’’ !

IMG_9134.jpg

Και φυσικά μόλις τελείωσε το μυστήριο, τελείωσε και η βροχή!!! Δε σας κρύβω οτι η χαρά μου ήταν μεγάλη, γιατί επιτέλους θα έβγαζα τα αγαπημένα μου πορτρέτα. Παρόλο που είχα πολλές επιλογές για background….επέλεξα κάτι που θα ταίριαζε με το αντίστιχο background των βαπτιστικών. Όσοι με διαβάζετε ξέρετε πόσο ψυχαναγκστική είμαι!

IMG_9351.jpg
IMG_9394.jpg

Και φτάνουμε στο τέλος και πιο αγαπημένο κομμάτι, που αφορά το candy bar!!!! Ο λόγος που τρέχω πάντα να το φωτογραφίσω, είναι γιατί όλα αυτά τα χρώματα και τα λουλούδια με προκαλούν και με ιντριγκάρουν. Σίγουρα δεν είναι όλα τα candy bar όμορφα ή υπερπαραγωγές, οπότε σκοπός μου είναι να βρω γωνίες που θα το αναδείξουν.

IMG_9243.jpg

Η αγαπημένη μου μαμά, ενθουσιάστηκε απο το αποτέλεσμα, καθώς για πολύ καιρό πριν τη βάπτιση κατάφερε να κάνει τη βάπτιση που ονειρευόταν με θέμα τα λουλούδια. Και όντως λουλούδια υπήρχαν παντού!! Να ευχηθώ και στο τρίτο?

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί ακολουθεί blog, στην ίδια εκκλησία, την ίδια εποχή, αλλα με διαφορετικό φώς. Πιστέψτε με η διαφορά στο αποτέλεσμα είναι μεγάλη….