ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ;

Μαζί θα επιλέξουμε την ιδανική τοποθεσία για τη συνεδρία σας. Οι newborn φωτογραφίσεις συνήθως γίνονται στο σπίτι σας.

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ NEWBORN ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ;

Οι πρώτες 4 βδομάδες είναι ιδανική περίοδος καθώς το μωράκι σας ακόμα κοιμάται αρκετές ώρες. Εαν θέλεις περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις το αντίστοιχο story εδώ .

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ;

Πολλές γυναίκες δε νιώθουν ωραία με το σώμα τους εξαιτίας της εγκυνοσύνης. Αυτή είναι μια ευκαιρία να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Κλείστε ραντεβού για μαλλιά και μακιγιάζ ( αν θέλετε μπορώ να σας προτείνω τους συνεργάτες μου). Όσο πιο ωραία νιώθεις με τον εαυτό σου, τόσο πιο χαλαρή θα είσαι στη συνεδρία μας. Και σίγουρα αυτό θα φανεί στις φωτογραφίες σας!

Θεωρώ πως οι μαμάδες θέλουν να φορούν ουδέτερα χρώματα όπως μαύρο και άσπρο. Αυτές τείνουν να είναι κλασικές, διαχρονικές εικόνες.

Στο τέλος της ημέρας, αυτές θα είναι αγαπημένες αναμνήσεις, και θέλετε να φαίνονται υπέροχα  - ειδικά όταν θα βάλετε το πανέμορφο καμβά στον τοίχο σας! Όσον αφορά τα ρούχα και τα παπούτσια - προτιμήστε κάτι απλό και σεμνό. Βεβαιωθείτε ότι είστε άνετοι και ότι το στυλ της ντουλάπας σας αντανακλά το ποιοί είστε. Μη φοράτε πολλά και υπερβολικά κοσμήματα ή ρούχα με πολλά σχέδια και χρώματα.

Χρειάζεστε ακόμα περισσότερη βοήθεια; Σύντομα θα ανέβει σχετικό πόστ στο blog ή μπορείτε να ζητήσετε από εμένα να σας βοηθήσω.

ΘΑ ΛΑΒΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ;

Ναι. Και θα είναι όμορφα επεξεργασμένες :)

Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου και γίνονται οικογενειακοί θησαυροί. Γνωρίζω τη σημασία της αρχειοθέτησης και αποθήκευσης ψηφιακών εικόνων, οπότε μην ανησυχείτε γιαυτό.

ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ;

Μετά τη φωτογράφιση (newborn, family, maternity) οι εικόνες σας θα μπούν σε μια απλή και ευέλικτη ηλεκτρονική γκαλερί οπου θα μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας τις φωτογραφίες που θέλετε. Συνήθως είναι τουλάχιστον 50 εικόνες.

Στη βάπτιση σας δίνω όλες τις φωτογραφίες σένα όμορφο usb.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

Μέσα σε τέσσερις εβδομάδες από τη φωτογράφιση σας, θα λάβετε ένα email με μια ιδιωτική ηλεκτρονική γκαλερί όπου θα έχετε μερικές εβδομάδες για να διαλέξετε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ;

Συνήθως κλείνω 4-8 εβδομάδες εκ των προτέρων. Εάν ενδιαφέρεστε για newborn, θα παρακαλούσα να επικοινωνήσετε μαζί μου ενώ είστε ακόμα έγκυος. Έχετε ήδη γεννήσει; Δεν υπάρχει πρόβλημα, προσπαθώ να αφήνω κενά στο πρόγραμμά μου για τις νέες γεννήσεις. 

You can trust me now...


Ενδιαφέρομαι για: *