Ανοιξιάτικη Φωτογράφιση Νεογέννητου

Οταν παραλάβαμε το γαλάζιο σετάκι που βλέπετε στις φωτογραφίες, ενθουσιαστήκαμε. Πολλές μαμάδες όταν άκουγαν για χρώμα γαλάζιο στο τηλέφωνο που μιλούσαμε ήταν διστακτικές. Σας έχω ξαναπεί όμως πως ποτέ δε κάνω κάτι τυχαία. Και όπως βλέπετε δικαιώθηκα γιατι λατρέψατε αυτή τη φωτογράφιση!

giota-19.jpg

Πόσο θα ήθελα να έχω κοριτσάκι και να της κάνω αυτή τη φωτογράφιση! Αλλα αυτή τη φορά δε θα μείνω στα αξεσουάρ και στο πανέμορφο μοντέλο. Σήμερα θα μιλήσουμε για το φωτισμό!

giota-24.jpg
giota-6.jpg

Οπως κάποιοι ξέρετε έχω σπουδές στη φωτογραφία και πάνω απο δέκα χρόνια εμπειρία. Πριν 3 χρόνια που ξεκίνησα να ασχολούμε με τα μωράκια, οι φωτογράφοι σαυτό το τομέα, δεν είμασταν παραπάνω αποσους μπορείς να μετρήσεις με το ένα σου χέρι. Τωρα είμαστε αρκετοί περισσότεροι :) . Tότε όμως η καθεμία είχε το δικό της μοναδικό τρόπο να φωτογραφίζει. Αυτό κατα ενα βαθμό εξαρτάται απο τα αξεσουάρ,την επεξεργασία αλλα και απο το φωτισμό.

giota-22.jpg
giota-3.jpg

Αυτά τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με τις φωτογραφίσεις σπούδασα και εξειδικευτηκα στη φωτογράφιση νεογέννητου. Και εκεί έμαθα πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις με φυσικό φως. Τοσο για να μην ενοχλούνται τα μωράκια όσο και στο όμορφο αποτέλεσμα. Γιαυτό το λόγο δε κάνω κατοίκον φωτογραφίσεις. Δεν είναι όλα τα σπίτια φωτεινά. Επίσης δεν είναι εύκολο να μεταφέρουμε τόσα καλαθάκια και ρουχαλάκια. Ετσι λοιπόν, επειδη όλο αυτό είναι κάτι πολυ καινούριο για τα Ελληνικά δεδομένα, θα σας δώσω κάποιες συμβουλές για το πως θα επιλέξετε το φωτογράφο που θα αναλάβει το νεογέννητο μωράκι σας.

  • Μη ψάχνετε το πιο οικονομικό! (Αυτό συνήθως σημαίνει οτι ο φωτογράφος δεν εχει αρκετη εμπειρία και προσπαθεί να μαζέψει υλικό)

  • Θέλεις φωτογράφο που έχει εμπειρία στα μωρα! ( Οι φωτογράφοι με εμπειρία γνωρίζουν ασφαλείς πόζες ωστε το μωράκι σας να φωτογραφηθεί με ασφάλεια!!!!! Τέτοιοι φωτογράφοι δεν είναι σίγουρα ο φωτογράφος του γάμου σας. )

  • Δείτε το προσωπικό του ύφος! (Αλλοι φωτογραφίζουν χωρίς καθόλου αξεσουάρ, αλλοι με στούντιο φλας και άλλοι πιο vintage. Βρες ποιο στυλ σου αρεσει και απολαυσέ το )