Ενας μικρός Άγγελος

Ως φωτογράφος νεογέννητων, κάθε φορά που ανοίγω τη πόρτα του στούντιο δε ξέρω τι να περιμένω. Βέβαια ούτε και εσείς ξέρετε…όλο αυτό είναι πολύ καινούριο για όλους και κατα κάποιο τρόπο ψάχνουμε να βρούμε τους ρυθμούς μας. Εσείς σα νέοι γονείς, προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στη νέα σας ζωή και εγώ προσπαθώ να καταλάβω τις ανησυχίες σας. Τι ιδιαίτερο όμως είχε αυτή η φωτογράφιση???

aggelos-49.jpg
aggelos-39.jpg

Συνήθως οι γονείς που έρχονται σε μένα είναι άυπνοι, αγχωμένοι και κάποιες φορές με λίγο ‘‘κακή’’ διάθεση. Να ξέρετε πως σας καταλαβαίνω απόλυτα!!! Αρα η πιο συνηθισμένη ερώτηση που μου κάνετε είναι

-Θα ταλαιπωρηθεί το μωράκι μου???

Όχι!!! Δε θα πάμε για τρέξιμο αγκαλιά με το μωρό….

Βέβαια έχω αρχίσει να πιστεύω αυτό που λένε ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΜΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ!

aggelos-50.jpg

Οπότε τι χρειάζεται για να μη ταλαιπωρηθεί ενα νεογέννητο?

-Ηρεμία

-Θηλασμός ( για τις μαμάδες που δε θηλάζουν, απλά θέλουμε ένα καλά ταισμένο μωράκι )

-Και τη καθημερινή σας ρουτίνα

aggelos-34.jpg

Στη περίπτωση του μικρού Αγγελου λοιπόν, μόλις άνοιξα τη πόρτα αντίκρισα δύο πολύ όμορφους και νέους γονείς. Πραγματικά η Ελενα ήταν η πιο περιποιημένη και ευτυχισμένη μαμά και ο μπαμπάς ήταν ο πιο χαλαρός και cool! Kάτι σα τη γκριμάτσα του μπέμπη απο κάτω….

Αρχικά αυτό που σκέφτομαι πάντα όταν βλέπω τα μωράκια να κοιμούνται στο καρότσι τους είναι

-Χμ τι έχουμε εδώ???

Γνώριζα οτι έχω ενα αγοράκι 40 ημερών οπότε δύσκολα τα πράγματα….

aggelos-25.jpg
aggelos-5.jpg

Και αφού ήπιαμε το καφέ μας, ξεκινάω με ένα δοκιμαστικό. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για μένα, γιατί μου εμπιστεύεστε οτι πιο πολύτιμο έχετε. Συνήθως αυτό είναι το σημείο που βλέπω τους γονείς να καμαρώνουν και να λάμπουν τα ματάκια τους απο χαρά.

Μα πως να μη ξετρελαθείς απο ενα τέτοιο μωρό? Πείτε μου εσείς!

Εχω φωτογραφίσει….μμμμ…. δε θυμάμαι πόσα μωρά. Κάποια νεογέννητα και κάποια λίγο πιο μεγάλα. Δε λέω οτι δε με έχουν εντυπωσιάσει κάποια απο αυτά, αλλα ο Αγγελος μας χάρισε πανέμορφες φωτογραφίες και είναι η χαρά του φωτογράφου.

aggelos-2.jpg

Όσο περνάει ο καιρός πιστεύω οτι ο Άγγελος ήταν πολύ καλό μοντέλο όχι επειδή έτυχε, αλλα επειδή ένιωσε τη χαρά της μαμάς του.

Προσπαθήστε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία, και σας υπόσχομαι οτι θα σας μείνει αξέχαστη!!!