Αγόρι νεογέννητο

Όπως κάθε μήνα είμαστε εδώ με ένα ακόμα blog! Ήμουν έτοιμη να σας γράψω για μια φθινοπωρινή βάπτιση ή ένα cake smash ινδιάνου, αλλα με μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα οτι δεν έχουμε ανεβάσει ούτε ένα νεογέννητο αγοράκι!!!!!!!! Σα γνήσια αγορομάνα με θεωρώ απαράδεκτη! Ορίστε λοιπόν η φωτογράφιση του μικρού Παναγιώτη!!

νεογεννητο-168.jpg

Με αυτή τη φωτογράφιση νεογέννητου, θέλω να σας αποδείξω οτι και τα αγοράκια μπορούν να φωτογραφηθούν σε όμορφα κόνσεπτ. Μπορούμε να παίξουμε με τόνους του μπλέ, του γκρί ακόμα και της μέντας. Μη ξεχνάτε να με ενημερώνετε ένα μήνα πριν τη φωτογράφηση για να έχουν προλάβει να έρθουν όλα τα απαραίτητα ρουχαλάκια. Αν πάλι είστε της τελευταίας στιγμής όλο και κάτι θα βρούμε στη γκαρνταρόμπα μας!

φωτογραφιση-νεογεννητου58.jpg
φωτογραφιση-νεογεννητου164.jpg

Ο μικρός Παναγιώτης λοιπόν ήταν αγκαλίτσας, αλλα συνεργάστηκε άψογα! Κούκλος απο κούνια με δυο σοβαρούς γονείς που τον λατρεύουν και δε χάνουν ευκαιρία για μια ακόμα αγκαλιά! Η μαμά διάλεξε το καλαθάκι και το ρουχαλάκι που κατέληξε σε καλή επιλογή. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη συγκεκριμένη φωτογράφιση.

φωτογραφιση-νεογεννητου-162.jpg

Μια απο τις αγαπημένες μου στιγμές σε μια φωτογράφιση νεογέννητου είναι όταν τοποθετώ το μωρό σε ένα όμορφο καλάθι. Εκεί μπορώ να τραβήξω και μερικά επιπλέον πλάνα με τα ποδαράκια και τα χεράκια. Κάθε φορά μένω έκπληκτη απο τις φωτογραφίες που μπορεί να μας δώσει ένα τόσο μικρό πλασματάκι.

Panagiotis-134.jpg
Panagiotis-119.jpg

Πάντα έχω μαζί μου το ειδικό πουφ σε περίπτωση που το μωράκι αποκοιμηθεί. Εδώ ο μικρούλης μας χάρισε λίγα πλάνα πριν ξυπνήσει πάλι απο τη λιγούρα.

Panagiotis-191.jpg
Panagiotis-214.jpg
Panagiotis-209.jpg
φωτογραφιση-νεογεννητου-200.jpg

Συνήθως σε τέτοιου είδους φωτογραφίσεις η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά. Κοιτάξτε πόσο στίλ έδωσε το καπελάκι. Γιαυτό δε κουράζομαι να σας υπενθυμίζω πόσο σημαντικό είναι να κλείνετε τις φωτογραφίσεις μας καιρό πριν. Επικοινωνήστε τώρα κιόλλας μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες εδώ .